top of page

emotionele bagage verwerken
Bij mensen en dieren

 • Hoe zou je leven eruitzien als je je lichter en vrijer voelde, zonder de last van oude emotionele pijn?
   

 • Zijn er bepaalde patronen in je leven die steeds weer terugkomen en die mogelijk te maken hebben met onverwerkte emoties uit het verleden?
   

 • Zou je bereid zijn om te onderzoeken welke emotionele bagage je meedraagt en welke stappen je kunt nemen om deze los te laten?
   

 • Hoe zou je dier zich voelen als het zich kan ontdoen van emotionele bagage waardoor jullie band nog beter is?

Emoties zijn een integraal onderdeel van ons leven. Ze kunnen ons verheffen tot grote hoogten van vreugde, maar ook diep duwen in de dalen van verdriet en angst. Soms dragen we emotionele bagage met ons mee die ons uit balans brengt en ons vermogen om te genieten van het leven belemmert.

Emotie code badge.png
BBTC uithangbord digitaal 2024.png

Voorbeelden:​

 1. Relatieproblemen
   

 2. Maag en darmproblemen
   

 3. Stress
   

 4. Zelfvertrouwen en Zelfbeeld
   

 5. Traumaverwerking 
   

 6. Rouw en Verlies
   

 7. Angststoornissen
   

 8. Slaapproblemen
   

 9. Eetstoornissen en Voedingsproblemen
   

 10. Verslavingsproblematiek
   

 11. Lichamelijke Klachten zonder Medische Oorzaak
   

 12. En nog veel meer...

Wist je dat dit ook bij dieren werkt? Dieren kunnen ook emotionele bagage hebben net zoals mensen. Het verwijderen van deze emotionele bagage kan een betere band scheppen tussen eigenaar en dier. Het werkt op dezelfde manier zoals bij mensen. 

Belangrijke Mededeling:

Als Emotion Code practitioner wil ik benadrukken dat mijn diensten niet als medisch, psychologisch of therapeutisch advies moeten worden beschouwd. Ik werk niet met medicijnen, en mijn methoden zijn niet bedoeld om ziektes te genezen of te behandelen.

Het is van vitaal belang te begrijpen dat bij ernstige fysieke of mentale gezondheidsproblemen, het raadplegen van een gekwalificeerde medische professional of specialist altijd de eerste en meest verstandige stap is. Mijn diensten zijn aanvullend en kunnen ondersteunend zijn in het bevorderen van emotioneel welzijn en het verminderen van stress, maar ze zijn geen vervanging voor professionele medische zorg.

Ik ben er om te helpen met het proces van het identificeren en loslaten van vastzittende emoties en het herstellen van innerlijke balans. Als u twijfels heeft over uw gezondheid of ernstige gezondheidsproblemen ervaart, raad ik u ten zeerste aan om onmiddellijk contact op te nemen met uw arts of een gekwalificeerde specialist.

Marjon C.

Ik heb gisteren mijn eerste kennismaking gehad met Mike. Ik had zoiets van ach het is een kennismaking en had geen verwachtingen. Maar ja, het is echt niet te geloven! Ik voel me stukken lichter, ben minder vermoeid en heb energie voor 10! En dat was nog maar een kennismaking?!? Ik ben benieuwd wat er nog meer te wachten staat!

Niki P.

"Wat een geweldige ervaring was het om met Mike te werken aan de emotiecode!

 

Na een duidelijke uitleg over wat ik kon verwachten, nam Mike de tijd om samen met mij te ontdekken welke geblokkeerde emoties een rol speelden in mijn lichamelijke klachten!

Ik was blij verrast toen bleek dat er inderdaad een aantal emoties waren die vastzaten en zorgden voor verschillende klachten.

Mike was geduldig en hielp me om deze emoties los te laten. Ik merkte al snel dat mijn klachten minder werden en uiteindelijk zelfs verdwenen 🙌.

Mike is een fantastische coach en ik ben ontzettend tevreden dat ik met hem heb mogen werken. Ik zou het zeker aanraden om met hem samen te werken als je last hebt van lichamelijke klachten die mogelijk veroorzaakt worden door geblokkeerde emoties.

Hij is deskundig, empathisch en heeft veel kennis op dit gebied. bedankt Mike 🤩!"

F.O

Doris D.

"Bedankt om mij te helpen. Ik kan weer normaal eten, voel me stukken beter en beetje bij beetje ben ik terug actiever aan het worden." 

Niki P.

Hey Mike, ik wil je nog even bedanken. Sinds maandag zijn mijn maag en darmklachten volledig weg 🙏. Echt mercie 😊 

Marjon C.

Vandaag mijn vijfde en laatste sessie gehad met Mike. Waanzinnig dat er zoveel emoties vast hebben gezeten bij mij en onvoorstelbaar waar deze emoties een blokkade kunnen veroorzaken. Ik heb drie hersenbloedingen gehad, dus er zaten nogal wat emoties. Ik voel me nu veel lichter, vrijer, geen lichamelijk ongemakken meer. Heel bizar hoe dit kan, maar ik kan het iedereen aanbevelen! ✨

Joséphine

Ik woon als Belgische in Peru en ontvang sessies van Mike, waarvan de resultaten zelfs op afstand heel voelbaar zijn. Niet alleen na de sessie maar ook tijdens, on the spot.
Al vanaf de eerste sessie met Mike, voel ik een sterke reactie van mijn binnenwereld en lichaam om wat er tijdens de sessie wordt aangepakt. Ik voel dit op het moment zelf.
Energie die verschuift, emoties die tot rust komen, blokkades die oplossen, wat eerst als conflict aanvoelde binnenin voelt nu meer harmonieus. Opluchting, erkenning, mogen loslaten.

Vera B.

Ik had een sessie bij Mike's Mushin voor mijn pony. Dit omdat mijn pony eigenlijk al een hele tijd sukkelt. Mike wist niet waarover het ging en ik gaf alleen antwoord op zijn vragen tijdens de sessie waardoor hij wist van ja het is herkenbaar of niet. Maar het zat er telkens zo bonk op.

 

Mijn pony heeft een ziekte die hij gekregen heeft nadat hier in mijn kudde wat veranderd is. Ik kocht een nieuw paard erbij en zij heeft heel wat van de balans in mijn kudde doen wankelen. Dit heeft een enorm effect gehad op de pony die daarvan letterlijk ziek is geworden.

 

Ik zocht hulp op verschillende manieren via dierenartsen, osteopaten, cranio sacraal therapie, ... Hij geraakt er maar niet volledig doorheen. Soms een tijdje beter en dan weer slechter. Zelf voel ik veel aan en ik wist wat er zat maar ik geraakte er zelf niet bij. Zeker ook niet omdat ik te betrokken ben.

 

Mike gaf een aantal zaken aan die hij doorvoelde en elke keer kon ik nadien verduidelijken van waar iets kwam. Heel mooi om zo de bevestiging te zien.

 

Vandaag mocht mijn pony heel wat vastgezette emoties loslaten en ik zag al een verandering in zijn houding. We zullen zien hoe dit zich evolueert de komende dagen want het werkt natuurlijk nog door.

 

Ik ben Mike alvast erg dankbaar om zijn tijd hierin te steken. Voor mensen die denken ik woon te ver, dat is geen punt want het kan online. Ik woon in Rotselaar dus dat is een heel eind van Kortrijk en we deden het dus online en dat werkt prima.

 

Mijn advies blijf er niet mee lopen en laat je helpen. Dank je wel Mike.

In het begin was ik zeer sceptisch over wat Mike mij had voorgesteld. Ik had niets te verliezen omdat de eerste sessie gratis was. De eerste sessie was daarna mentaal zwaar,  maar Mike had mij daarvoor al verwittigd. Mike haalde effect dingen uit mijn verleden die mijn lichaam belasten en zo sommige dingen blokkeren en minder functioneren, daarna kon hij direct zeggen waar het pijn deed.. Geen woorden voor Magisch!!…Daarna had ik kort een terugval en was ik beter. Ik geloofde in mijn ogen niet wat hij kon doen met de emotionele belasting van mensen. Ik was jaren zwaar vermoeid, maar naarmate de sessies van Mike ging het beter met al mijn kwaaltjes, was er zeker geen terugval. Een van mijn kinderen had ook last van faalangst en was ook verminderd! Zeker een aanrader voor iedereen! Je hebt in het begin zeker niets te verliezen! F.O.

bottom of page