top of page

Gepassioneerde Mindset Mentor!

IMG_1320.jpg

Mijn naam is Mike Deprez.

 

Ik ben een trotse vader van een tweeling en tiener zoon. Ik ben 13 jaar samen met mijn vrouw. Een bruine labrador vult ons gezin aan.

De passie die ik heb om mensen te ondersteunen kan ik niet in woorden uitleggen. Het zit zo diep geworteld dat ik het niet bekijk als werk maar mijn levensmissie.

Een gezegde die mij bijblijft is: 'het egoïstische wat je kan doen is iemand anders helpen!' Zo ben ik gaan nadenken over mijn eigen leven en wat de rode draad is. Een glimlach die verschijnt op een gezicht, een gevoel van dankbaarheid en de waarde om iets te betekenen voor mensen die positieve verandering willen bereiken.

Het verleden dat mij heeft gemaakt tot wie ik nu ben, aanvaard ik. Ik kom uit een gescheiden gezin. Mijn ouders waren uit elkaar toen ik nog geen één jaar was. Ik heb veel agressie gekend in mijn jeugd die diepe wonden hebben gemaakt.

In 2012 heb ik een ongeval gehad dat een nieuwe wending heeft teweeggebracht. Veel dokters en ziekenhuisbezoeken later is er in 2020 veel veranderd. Ik heb me dan bijgeschoold aan de Vives te Kortrijk.

De certificaten die ik heb behaald:

  • Stress- en burn-out coach

  • Lifestyle coach

  • Personal coach

  • teamcoach

  • Preventieadviseur niveau drie

  • Gecertificeerd loopbaanbegeleider

Wie bang is voor morgen heeft gisteren niet geleefd!

mijn praktijk

Mike's Mushin is een coachingspraktijk gevestigd in Kortrijk dat zich richt op het helpen van mensen die last hebben van stress, burn-out, lifestyle problemen en loopbaan gerelateerde kwesties.

 

Ik geef individuele coaching sessies voor personen die hun leven willen verbeteren en ondersteuning nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Als stress- en burn-out coach ligt de focus op het helpen van mensen om stress te verminderen en te leren hoe ze met stressvolle situaties kunnen omgaan. Dit omvat het aanleren van effectieve coping mechanismen en het ontwikkelen van een gezonde werk-privébalans.

Als loopbaancoach bied ik ondersteuning bij de verschillende thema's zoals werkbaar werk, zingeving, motieven reflectie, balans werk-privé, relaties op de werkvloer, oriëntatie op de arbeidsmarkt....

Ik ben gepassioneerd over het helpen van mensen om hun volledige potentieel te bereiken en hen te begeleiden op hun levensreis.

Ik blijf me verder bijscholen en opleidingen volgen zodat ik up to date blijf om u correct te ondersteunen.

Ik ben aangesloten bij BBTC: Belgische beroepsvereniging voor therapeuten en coaches. In de werkgroep bij BBTC, waarin ik actief ben, gaan we voor onze beroepstitel en willen we betaalbare zorg aanbieden voor onze cliënten. 

bottom of page