top of page
Dit is de cover van mijn ebook

een intensievere manier van ondersteunen!

Dit eBook zal je de kennis en inspiratie geven om niet langer uit te stellen en de eerste stap te zetten naar een stress- en burn-out coach. Onthoud dat later altijd sneller komt dan je verwacht, dus waarom zou je nog langer wachten? Neem de regie over je leven in eigen handen en gun jezelf de begeleiding en ondersteuning die je verdient. Durf nu!

Bedankt voor je aanvraag!

Het is niet de bedoeling om je doorheen alle trajecten te begeleiden. Wanneer tijdens het gesprek duidelijk wordt dat je graag een traject wil volgen, dan gaan we kijken welk traject het best bij jouw unieke situatie past.

Wat kan je verwachten?

Tijdens deze trajecten zal je intensiever ondersteund worden door middel van een online platform, zowel op je laptop en gsm, die je in staat stelt alles op jou tempo te doen. Deze vorm van begeleiding maakt dat je sneller actiever bezig bent. Je kan in het online platform alle informatie vinden die je nodig hebt zoals: algemene informatie, oefeningen, opdrachten, checklijsten, huisregels, persoonlijk ontwikkelingsplan, nazorg momenten en tips. Je kan vragen stellen die binnen de twee dagen beantwoord zullen worden. 

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

  1. 6 sessies te verdelen over een periode van 6 maand en 1 nazorg moment. Bij het derde traject heb je 5 sessies en 2 nazorg momenten.

  2. Het gebruik van het online platform.

  3. Oefeningen en opdrachten.

  4. Tests die afgelegd kunnen worden.

  5. Alle informatie die beschikbaar is tijdens je traject.

  6. Vragen, e-mails en berichten beantwoorden op een kortere periode.

  7. Jouw dossier up-to-date houden.

Wat is de kostprijs van een traject?

De prijs per traject is 620€. Een grote investering die elke euro waard is, je gezondheid is het belangrijkste. Je hoeft niet meer aan geld te denken als je een traject volgt. Een waardevolle en intensieve manier om jouw gezondheid weer kracht te geven.

Als je vragen hebt over de trajecten of je wilt een traject volgen, geef me een mailtje. info@mikesmushin.be

 

bottom of page